joi, 17 mai 2012

Cordul galopant

de ras funny trist emotii emotivitate profi BAC bacalaureat inima galop cord leacuri psiholog alcool


Vreau să vorbesc un pic despre emotivitate. In ceea ce mă priveşte, nivelul acesteia ajunge în tavan, trece prin el, loveşte acoperişul şi urcă pân’ o lovi vreo cioară, aripă de avion sau navă extraterestră :) Dacă n-am norocu’ ăsta, emoţiile cresc exponenţial, în funcţie de stratul atins (atmosferic şi apoi extra-atmosferic).

Există nenumărate mituri care descriu metode eficiente de evitare a stării de emotivitate şi-o amintesc doar pe cea cu „imaginează-ţi că interlocutorul/torii sunt goi” :) Mmmmnu merge... Rişti să te bufnească şi râsul, iar eşecul va fi total. Pastilele ar fi o soluţie, dar dacă te confrunţi cu situaţii-limită mai tot timpul, goleşti portmoneul (ce vintage îmi sună cuvântul ăsta), goleşti flaconul, dar schingiuieşti celulele hepatice.

Sunt milioane de oameni în lume care au probleme cu timiditatea/emotivitatea, iar „leacul”, cel puţin în afară, e mersul la psiholog. Nu ştiu cât de eficientă e terapia la un asftfel de medic specialist, dar mie (cel puţin) nu mi-ar fi de mare ajutor. Voi cum faceţi faţă emoţiilor? N-o băgaţi p-aia cu „beau 50 de ml de &*$(*^ şi n-am probleme” :))

cc Studenţii care susţin lucrarea de licenţă şi elevii care dau BAC-ul :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu