joi, 10 mai 2012

Deci se poate!

Romania 2012 fotbal National Arena Bucuresti ganduri Mitica la puscarie Formula 1 laude pareri bravo show Europa League Final


Am urmărit şi eu finala Europa League de aseară. De când am auzit că se va ţine la Bucureşti, prejudecata a lovit: o să fie un eveniment-fiasco ce va mai adăuga câteva lopeţi de pământ peste coşciugul deja găurit al naţiunii noastre. Dar m-am înşelat (big time).

Atmosferă extraordinară ca pe stadioanele mari din Europa (din ţări ce n-au nici groapa de mormânt săpată), organizare bună, gală de deschidere exemplară, ce mai, un meci la standarde normale (normale pentru ei, de neatins pentru noi, teoretic).

Cireaşa de pe tort nu a fost nici spectatorul ce alerga pe teren, nici vreun incendiu care s-ar fi putut declanşa, ci populara lozincă rostită cu patos de suporteri: “Mitică la puşcărie” :D Gazonul a rezistat, încăierările n-au existat, iar toată lumea s-a simţit bine şi a ajuns teafără acasă. Deci se poate şi la noi!

Dezamăgirea se va iţi foarte curând deoarece show-ul de aseară nu-l vom mai vedea în viitorul apropiat pe la noi (sau poate niciodată). Cert este că laudele venite de la ai nostri şi de la străini au fost, iar România a reprezentat pentru o noapte un loc civilizat în care se pot desfăşura competiţii de top. Not bad :)

Poate s-o face şi un circuit de Formula 1, poate poate. Numai prin exemple ca cel de aseară vom scoate capul în lume şi le vom da peste nas celor care au argumente negative la adresa noastră. Bun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu