luni, 20 februarie 2012

Pirostriile şi mirajul căsătoriei

funny weddings fail marriage casatorie prostie barbati femei de ras casnicie divort iubire


Pirostriile pe care se coc pâinile, puse pe capetele însurăţeilor, reprezintă întotdeauna un motiv de bucurie, împlinire, mândrie, atât pentru cei muşcă din pişcotul îmbibat în vin, cât şi pentru cei ce poftesc la pişcot, vin sau buchetul de flori aruncat de mireasă (aloc un 50% invitaţilor care nu-s încântaţi de nunta la care participă, dar e optimist procentajul; cre' că e mai mare :) ).

Ori sunt eu dilimandros (cred că da), ori cei care se bucură atunci când se căsătoresc (sigur da)? Cum poţi să sărbătoreşti un aşa eveniment, care este un subiect atât de bogat în generarea ideilor de elaborare a unor bancuri foarte reuşite (majoritatea bărbaţilor şi femeilor afirmă că după căsătorie au loc schimbări majore în viaţa lor; nu vă gândiţi la ceva pozitiv :)) )?!

Rata divorţurilor în continuă creştere e încă un semnal de alarmă pe care bărbaţii şi femeile tre' să-l perceapă (dacă n-o fac... sfârşesc cu o verigheta pe deget :D). Adio băutură (în exces), adio meciuri de fotbal (cu camera televizorului plină-ochi, de miroşi ciorapii prietenilor, proaspăt scoşi din adidaşi, aflaţi la mică distanţă de nasul tău; dar meciu-i meci), adio sex (dacă vin şi copiii, fă-i mormânt juniorului :)) ), adio intimitate (din nou copiii au rol determinant în asigurarea privării de acest drept; dacă locuieşti şi cu soacra, o să îţi muşti buzele la vederea verighetei de mult mai multe ori decât la vederea unei alte femei).

soacra copii kids marriage casnicie casatorie nevasta sot luna de miere fail funny de ras


Să luăm şi partea bună: bun venit certurilor, reproşurilor, nopţilor nedormite, sindromului "cine dracu' m-a pus să mă însor", atrofierii vieţii sociale, contorizării timpului (ooo, da!) şi altor beneficii, demne de râvnit la ele pe când erai burlac.

Naşul mirilor, proclamat înaintea nunţii propriu-zise, evident,cu ceva zile înaintea serii ce marchează începutul "stagiaturii" la Jilava (detinuţii au liberarea, însă soţul e damnat la încarcerare "pentru tot restul vieţii"; divorţul rămâne singura opţiune de evadare din pârnaie), dacă ar fi un nun model, l-ar trage de mânecă pe ginerică şi l-ar aduce cu picioarele pe pământ, înainte ca popa/primarul să pună lacătul ("părintele spiritual", aşa cum mai e numit naşul, fiind deja însurat, i-ar cruţa viaţa tinerelului, şoptindu-i câteva detalii despre lucrurile pe care le-a experimentat până acum în căsnicie; ar fi suficiente pentru a-l determina pe fin să îşi dea jos uniforma de deţinut şi să revină la libertate :)) ).

Atenţie, această postare nu-i încă un semnal de alarmă, ci reprezintă definiţia (mai amplă) din DEX care ar fi atribuită cuvântului "căsătorie" (in a better world, ăf cors). And they lived happily ever after (NOT). PS: idem dezastru şi la femei :)

game over marriage casatorie casnicie sot sotie nevasta mit de ras funny trist divorturi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu