vineri, 17 februarie 2012

Scenarii de weekend #6

El, putred de bogat. Ea, n-o ştim încă. E inteligent, modest, şi un pic şiret când vine vorba de femei. Are o metodă excelentă de a deconspira interesele ascunse ale acestora. Weekend. Işi serveşte fresh-ul într-un pub. O zăreşte. Înaltă, siluetă-clepsidră (pff), păr lung, graţioasă-n mişcări. Bineînţeles că Jean (îmi place să dau nume personajelor :)) ) apelează la şarmul lui tăios ca o armă albă şi îi intră în graţii Genovevei foarte repede (am rezolvat-o şi cu numele ei :D).

Schimb de numere de telefon, zâmbete (d-alea gen "sigur ne mai vedem"), iar plecarea ei se petrece cu mult înaintea plecării lui (tipa a decolat cu taxiul, omu' prosper cu Corvette-ul). Săptămâna următoare a scos-o la film. După ce s-au mai descoperit la un pahar, a venit momentul despărţirii. Jean (vicelan), a scos un Nokia 3310 din buzunar, apelând la o companie de taxi (de la apăsarea butonului de "dial" până la încheierea apelului ce s-a lăsat cu amprente pe "telefonul roşu", fata s-a uitat cam chiorâş la bărbatul alături de care a petrecut clipe frumoase; prima dată, când şi-au dat numerele de telefon, el a notat pe un petic de hârtie 07tralala-ul ei; dezvăluirea smartphone-ului din era picturilor rupestre din grote a avut premiera acum, în faţa Cityplex-ului :D). Temperaturile scăzute de afară au făcut-o pe Genoveva să aspire inconştient (nu) la secvenţa în care el ar fi avut maşină proprie. A venit şi taxiul, şi-au luat la revedere cum au ştiut ei mai bine şi capitolul "Underworld - Awakening" a luat sfârşit :)

Chuck Norris Nokia 3310 funny de ras telefon smartphone


Dupa un număr respectabil de ieşeli, bogătaşul s-a gândit s-o invite acasă pe fata din pub. A închiriat un apartament modest (mult prea modest), iar la trecerea pragului locaţiei lui Jean, reacţia ei a fost net superioară celei în care a văzut moartea strămoşul telefonului cu ochii (nu a mai cutezat nici să se descalţe, de teamă să nu, citez "ia microbi din covoare"). S-au uitat la televizor (nu ăla de 105 cm pe care-l visa Genoveva), au băut şampanie (vin spumos la 16 lei, nu Crystal, ca cea consumată de ea în club, acum câteva săptămâni, cu alt bărbat, dar a good catch), glumele lui nu i-au mai stârnit râsul aşa de tare, gesturile lui nu au mai impresionat-o atât de mult. La plecare, fiind întrebată când se vor revedea, shredder-ul monetar a răspuns cu "Nu ştiu..." (la întâlnirile anterioare entuziasmul exista).

Lovitura de graţie a lui Jean a venit la următorul date (ultimul): cu chiu, cu vai, fata a acceptat să iasă (când a auzit numele restaurantului fancy, parcă nu a mai ezitat). Toate bune şi frumoase, feluri de mâncare scumpe, vin vechi, lumânări, band, moralul Genovevei odinioară la pământ, a primit un impuls acum. Ei bine, taxiul a fost găsit repede, nu a mai îndurat frigul (încă un plus), însă la achitarea transportului în cutia galbenă (ce bine ar fi sunat yellow cab :)) ), măiestria eroului nostru a lovit: pentru că nota de plată de la cantină a fost umflată, Jean a apelat la parteneră, pe sistemul nemţesc. "Cum poţi să-mi ceri asta?", "Ce fel de cavaler eşti?" şi restul replicilor de reproş au bombardat auzul taximetristului şi al celuilalt pasager mustrat, veninul fetei inserat în gloanţe ricoşând din geam în geam, în interiorul maşinii (până la urmă şi-a plătit partea, dar cu promisiunea că nu îi va mai toca bănuţii ţine companie niciodată).

New York yellow cab taxi bani SUA America


Mulţumit de descoperirea sa (încă una), Jean, ştiind ce locuri frecventează Genoveva, a ţinut recitalul final, făcându-şi apariţia într-un Ferrari F430, chiar când proaspăta sa victimă ieşea dintr-un bar. Fata a rămas nemişcată ca sperietoarea de ciori din vie, omu' a coborât şi s-a îndreptat pasiv către ea. Nici nu a apucat să spună "Imi pare rău, eram în toane proaste", căci Jean a întrerupt-o, a scos 20 de lei din portofelu-i Gucci blindat şi i-a băgat în buzunar fetei, spunându-i doar atât: "Banii de taxi". Genoveva a rămas cu buza umflată şi cu nasul impregnat de fumul scos de cauciucurile încinse ale căluţului cabrat.

de ras funny Ferrari Corvette sperietoare de ciori femei barbati scenarii weekend oameni bogati masini flirt agatat materialiste sampanie Crystal

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu