sâmbătă, 18 februarie 2012

Dirty South, Those Usual Suspects Feat. Erik Hecht - Walking Alone (Arty Remix)

Arty loveşte din nou! Tânărul rus şi-a pus amprenta şi pe deja consacrata piesă a Dj-ului australian Dirty South, care împreună cu cei de la Those Usual Suspects, conaţionali de-ai lui, au creeat hitul "Walking Alone", vocea impresionantă a lui Erik Hecht "rotunjind" cântecul într-un mod plăcut urechii, propulsându-l în fruntea topurilor.

Artem reuşeşte să îşi ducă task-ul de remixer excelent la bun sfârşit, sound-ul phat cu care ne-a obişnuit şi pianul de pe break alimentând orice încăpere în care-şi exteriorizează mesajul pe note muzicale, cu buna dispoziţie. Mereu mă întreb dacă masterizarea pieselor e făcută de Arty sau de specialişti, ingineri... Orice track semnat de puştiul-minune sună foarte bine, level-ul overall al pieselor fiind dus la maxim, over the edge chiar, dar calitatea rămânând intactă, fără distorsiuni.

Revenind la acest remix, mai degrabă cu influenţe de house şi progressive, decât de trance, a fost lansat pe 15 februarie, sub aripa protectoare a label-ului Phazing şi îl puteţi găsi pe beatport. Have a listen. Enjoy :)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu