sâmbătă, 4 februarie 2012

Cu ochii simţi multe

funny de ras ganduri femei barbati oameni simturi miros auz vaz pipait gust


Simţurile sunt esenţiale pentru om; identificarea parametrilor mediului înconjurător se face musai cu ajutorul auzului, mirosului, pipăitului, gustului şi văzului (al 6-lea simt... întrebaţi-l pe Bruce Willis). Pentru că sunt bărbat, voi supune AMPGV-ul unui test ce are ca şi subiect de studiu o femeie. Ce informaţii primeşte un tip prin intermediul fiecărui simţ în parte ("portretul" acesteia va fi realizat in mod izolat, raportându-se strict la ce-i dictează organul receptor :D)?

Urechea

În funcţie de vocea fetei, băiatul îşi poate face-o părere despre ea, având posibilităţile: poate fi senzuală, groasă, subţire spre piţigăiată, tremurată, fermă, caraghioasă, caldă, etc. (din 100%-ul alocat informaţiilor furnizate de simţuri, auzul oferă un 5%). Vocile de la radio, să zicem, nu-s asociate cu precizie cu fizicul/caracterul celui/celei din spatele microfonului.

Nasul

Bărbatul o adulmecă pe fată în bezna camerei de test. Ea poate mirosi a parfum, a săpun, a cremă de gălbenele, a transpiraţie, a shaworma, a WC, etc. (simţul olfactiv oferă un 3% de informaţie) Faptul că miroase bine, că-i curată, nu o face o persoană bună, iar de miroase urât, nu înseamnă musai că-i... scundă (însusire aleatoriu aleasă).

Mâna

Ei bine, prin simţul tactil, subiectul trece la pipăit (tot în beznă; să fie iertat bărbatul de ajunge pe munţi sau în văgăuni :)). Fata poate fi slabă, grasă, înaltă, scundă, voluptoasă, cu părul lung, cheală, etc. (de data aceasta, mâinile transmit un respectabil 15 %). Fizic vorbind, individul îşi creionează o idee solidă despre cum arată femeia din întuneric.

Gura

Şi băiatul şi fata au fost plătiţi cu sume frumuşele pentru a lua parte la acest test (întâmpinarea dinţilor solitari, a gingiilor goale puscă, a respiraţiei de hazna şi asa mai departe, e asigurată de banii din buzunar :D) Sărutul poate furniza informaţii preţioase despre posesoarea buzelor (10 procente cred că acoperă "dauna" gustativă).

Ochii

Ce-a mai rămas (67%) e dezvăluit la lumina becului. La excitarea pupilei apar prejudecăţile, admiraţia, antipatia şi alte stări de spirit induse de văz. Fata din întuneric poate fi pipăită, mirosită, gustată şi chiar auzită prin intermediul retinei.

PS: Dacă subiectul s-a lăsat vrăjit de cele 33 de procente, iar la galopul fotonilor i s-a arătat o cu totul altă persoană, poa' să se-mbete de ciudă din banii primiţi pentru participarea la test :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu