sâmbătă, 11 februarie 2012

Prim-ministrul desemnat şi sinistraţii

Razvan Ungureanu prim-minstru Romania trist iarna 2012 ganduri guvern Dumnezeu


Îmi place de noul premier. Dă vina pe oamenii blocaţi de multe zile sub zăpezi că nu pun mâna pe lopată, alături de jandarmi, armată şi ceilalţi membri ai autorităţilor (plătiţi din banii populaţiei ce stă "la căldurică"). S-au autosesizat (presiunea televiziunilor şi prezenţa reporterilor în zonele "fierbinţi" i-au adus pe cei de la conducere în mijlocul nămeţilor) şi au purces la ce ştiu ei să facă cel mai bine: să ajute votanţii.

Stau şi mă scarpin în creştet, sperând că îmi "trezesc" valenţele de oracol şi tring (ring, ing, ng, g, g, g...). Ecoul cowbell-ului mă face să cred că vor urma declaraţii de genu': "E inadmisibil ca oamenii să se îmbolnăvească", "Nu accept ca manualele să nu fie cumpărate", "De ce nu se roagă lumea la Dumnezeu, colectiv, să nu mai ningă?" şi alte replici intelectuale ale domnului Ungureanu.

Când o să apară soarele, să te ţii (inundaţiile vor surprinde din nou în offside autorităţile, iar degetul de vinovăţie va fi îndreptat spre ANM, soare sau arbitrul meciului, că n-a fluierat...)! Domnule prim-ministru desemnat (citez un politician, dar v-aţi dat seama), din elicopter Laponia este frumoasă şi benefică ieşirii din şomaj a lui Mos Crăciun, da' la sol lucrurile stau altfel. Măcar Boc a luat iniţiativa şi a dat la instrumentul cu coadă :)) Matale ce-ai de gând?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu