luni, 13 februarie 2012

Mare Ţi-e grădina, Doamne!

Când constaţi că le-ai văzut/auzit pe toate, hop, vine ştirea care mai adaugă înc-un rând la pagina confecţionată din pergament, lungă şi îngustă ca hârtia igienică. O să încep cu ceva mai lightweight, umoristic, şi anume cu un român ce-şi trage căruţa cu bicicleta. Caii sunt ocupaţi cu deszăpezirea, iar olubele au devenit un accesoriu pe care Lance Armstrong şi l-ar putea însuşi (într-o univers paralel, probabil :)) )


Alt rând e ocupat de creatura jumate om, jumate miel, adusă pe lume de-o oaie din Nigeria, ce ar fi rezultatul unui contact sexual dintre un om şi animal (nu mă surprinde atât de mult creatura pe cât mă şochează supoziţia ce stă în spatele acestui eveniment) Citiţi mai multe aici.

creatura jumate om jumate miel oaie creature socant


Fotografia ce ne arată un rechin mâncând un altul, e din nou ceva de scris pe pergament. Canibalism în lumea animalelor a mai fost semnalat, însă poza ar fi o premieră, spun cei de la gândul.

rechin canibalism animal


Gestul unui om al străzii din Bucureşti m-a mişcat, partenerul sau necuvântător având un plus de căldura de la haina cetăţeanului. Dacă aveam îndoieli că mai există bunătate în lume, mărturia pozei vorbeşte de la sine.

Bucuresti romania bunatate caini oamenii strazii ger iarna


Anorexia loveşte din plin lumea femeilor, iar mirajul frumuseţii izvorat din siluete extrem de subţirici face victime în rândul tinerelor din întreaga lume.

Cea mai şocantă ştire, ce merită a fi pusă în header-ul pergamentului, am păstrat-o pentru final. "I believe in God; religion is what separates people." o putem tranforma in "I believe in God; the priests and monks are as sinners as us", dacă ne raportăm la faptul că un evanghelist a fost surprins în timp ce viola o oaie .
Aşadar, când ne mai lovim de dictonul "Mare Ţi-e grădina", să mai pregătim suluri de hârtie antică, fiindcă avem cu ce să le completăm.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu