vineri, 3 februarie 2012

Scenarii de weekend #4

funny de ras caini animale barbati femei oameni weekend George Clooney Angelina Jolie
În parc. Soare. Duminică. Lume. E al 5-lea weekend în care Lătăreţu' (eternul George Clooney din filmul fără titlu cu ajutorul căruia a devenit consacrat) pretinde (teoretic) că îi place să alerge (practic), doar pentru a o urmări pe Săndica (această Angelica Jolie, proiecţie vie a idealurilor...).

E mereu însoţită de cineva (un câine), iar eroul nostru, după o lună fără rezultate notabile (s-a "băgat" în seamă cu superbitatea, dar doar o dată şi indirect - a călcat în balega Canis Lupus Familiarisiană), încălţat cu aceiaşi adâdaşi ce-au simţit pe pielea lor cum e să "intri-n căcat belele", a mituit un amic cu cateva beri în schimbul împrumutului căţelului său pentru câteva ore (am spus "căţel" pentru că-i pechinez), iar în această zi de odihnă a plecat la rându-i însoţit, dar mult mai încrezător. S-a zbătut piticania de câteva ori în lesă, dar Lătăreţu' s-a impus, convingând animalul să-l urmeze în al lui demers de cucerire.

În sfârşit, o zăreşte. E în acelaşi loc ca şi weekend-ul trecut, lângă rondul de flori, unde al ei partener de antrenament se uşurează înainte de maraton. Deja e o rutină pentru ea, noul prieten al lui Biţă (numele de scenă al câinelui împrumutat) e iniţiat de ceva timp în ritualul ei, aşa că începe cursa. Dupa o tură de parc, Săndica îşi verifică cronometrul, bea o gură de apă, îl mângaie şi pe dulău (e d-ăla mare, rău, cu colţi cât capu' lu Bită) şi se pregăteşte pentru o nouă tură.

Aspirantul la compania stăpânei baracului gâfâie violent, îşi toarnă apa din sticla de-un litru jumate în cap, răcneşte profund şi testează ulciorul la apă. Fata e surprinsă de abordare, zâmbeşte amabil (smile d-ăla profesional, ca al recepţionerelor de la hotel), el e în al 9-lea cer, uită de căţeluş, care-i furios de la smuciturile stăpânului (temporar) transpirat şi, într-o clipită, acesta trece peste flirtarea cu lătrătorul masiv, luându-i piciorul stâng din spate la "alergat" :))

Secvenţa canină de "Love Story" e văzută de sportivii amatori, Lătăreţu' arătându-se mai mult decât încântat de atitudinea prietenului sau necuvântător (aspiraţia iniţială e îndopată cu steroizi, deja gândindu-se la varianta umană a scenetei), dar fantezia îi este perturbată, căci la orizont apare un gentleman în pantaloni scurti, maiou şi pantofi sport (curaţi la suflet :D). Săndica se scuză politicos, inventează-un motiv (vă este familiară situaţia/poate nu), îşi ia fiara şi aleargă într-un suflet dup-acel James Bond. Lătăreţu' urmăreste toata acţiunea dezamăgit, Angelica Jolie recurge la aceleaşi miscări în abordarea masculului, doar că îi şi iese.

Peste câteva momente (după ce au făcut schimb de numere de telefon), Săndica vorbeşte la aifon, în circa 5 minute soseşte un bărbat căruia îi dă lesa cu tot cu Grivei (da, tipa nu-i nici sportivă, nici iubitoare de animale), îi mulţumeşte şi-şi vede de treaba ei. George Clooney pleacă acasă cu coada între picioare, 5 weekend-uri fiind irosite. Ham ham!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu