miercuri, 25 iulie 2012

Baba cu chiloţi de tablă - legendă

trist femei fete sex ganduri oameni feciorie chiloti tabla zeite calugarite Valahia


Baba cu chiloţi de tablă – un mit ce dăinuie în timp. Băi, ce mai! Încep direct: fetele din ziua de azi (şi da, generalizez, dar nu înseamnă un efectiv de 100%) nu au iron underwear (nici măcar din foiţă de aluminiu; uneori, nici măcar... :) ). Nu accept statuturile de zeiţe, călugăriţe, uşi de biserică.

Dar nu accept nici versul celebru al faimoasei piese cu renume internaţional, „Terente – Şi o fată are c***e”, care spune aşa: „De la 14 ani în sus, n-ai voie să fii virgină”. Dă-o dracu’ de treabă, abia ai învăţat cum e să ai un act de identitate în buzunar! Titlul postării l-am ales de dragul lenjeriei intime purtate de doamna în etate şi nu pentru vârsta femeii.

Nu îmi place nici conceptul fecioriei până-n noaptea nunţii. E o aberaţie monstruoasă. Te măriţi cu unu’, în fine, există sentimente (más o menos) şi aştepţi să fii dezamăgită (evident) până ce îi porţi numele şi cheltui nişte sume (mari) de bani pe nuntă. E o eroare aici.

Dar nu fii nici starletă porno la vârste la care înveţi că organul genital feminin extern nu seamănă deloc cu a broaştei râioase cloacă... Eu nu judec acum, doar fac nişte remarci şi punctez succint ceea ce văd ca există deja.

E a ta şi faci ce vrei cu ea [ar fi hit cântecul ce-ar îngloba „versul” ăsta, în lumea manelelor, sau poate pe timpu’ Valahiei (trupei muzicale, nu Ţării Româneşti)]. Centurile de castitate rămân o ciudăţenie a modei (dacă vreţi :)) ), dar „absenţa lenjeriei intime” e un trend, se pare. Al modei, bineînţeles...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu