sâmbătă, 28 iulie 2012

Liberty Parade 2012

Azi spun câteva cuvinte despre evenimentul (după mine) săptămânii ăsteia: Liberty Parade. Anu’ trecut nu a fost deloc în regulă setul invitatului special, Sharam. I-au „sărit” CD-urile, a băgat o muzică ce-i place numai lui (mai mult ca sigur), ce mai, eşec total. Mi-a plăcut setul lui Adrian Eftimie. Atât.

Sper că Roger Sanchez va face o figură mai bună (măcar din punct de vedere al genului prin care se-nvârte Dj-ul, e mai bine; house în loc de techno). Organizarea scârţâie (ca de obicei). Ţin minte că-n vara lu’ 2011, la intrare, s-a creeat o învălmăşeală masivă, iar „gorilele” au început să se poarte primitiv (cum le stă bine). Sper să nu mai fie atât de mult fluiere, atât de mulţi distruşi şi să ne bucurăm împreună de atmosfera de acolo.

Ah, cel mai mare inconvenient (şi aici nu-i numai din punctul meu de vedere) este dat de faptul că berea comercializată în interiorul spaţiului îngrădit e caldă. Caldă rău! Cum nu ţi se permite să intri cu produse din afara spaţiului amenajat pentru eveniment (produse = bere rece), consider că e de bun simţ să pui cutiile alea la frigider. Un sandwich modest era 10 lei anu’ trecut. Abia aştept să văd cu cât a crescut (nu-n dimensiuni, ci-n lovele) anu’ ăsta. I hope we’ll have a blast! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu