vineri, 4 mai 2012

Galaxy S III vs the world

Samsung Galaxy S3 III smartphone telefoane Android iPhone Htx one x One S tehnologie tech teste benchmark At & T Snapdragon S4 Exynos

Aseară a avut loc evenimentul de lansare al celui mai nou şi performant smartphone al celor de la Samsung: Galaxy S III. După cum mulţi au spus, nu-i o revoluţie în lumea telefoanelor inteligente, dar e un upgrade de la S II cam la toate capitolele.

Tot am auzit/citit remarci de genu’ “E cel mai puternic telefon cu sistem de operare Android”. Nu e :) Am văzut aseară o comparaţie între rezultatele obţinute de câteva telefoane la unele teste de benchmark. Htc One X (varianta internaţională, cu processor quad-core) a înregistrat nişte cifre mici, dacă stăm să ne gândim la specificaţiile sale.

Varianta americană (de la AT&T) are procesor dual-core, dar culmea, e peste cea cu 4 nuclee. Ce-i şi mai surprinzător? Htc One S (cu acelaşi procesor Snapdragon S4 ce-i şi pe One X-ul american) bate tot ce-i pe piaţă la ora actuală, inclusiv pe noul S III.

Nu ştiu cât de relevante sunt testele benchmark, dar aştept şi comparaţiile dintre “vedetele” de la brand-urile de renume din lumea smartphone-urilor. Ah, nu mai comparati giganţii ăştia cu iPhone 4s :) Telefonul celor de la Apple e din altă ligă (şi Samsung Galaxy S II dă cu el de pământ). Aici puteţi vedea rezultatele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu