joi, 21 iunie 2012

Eşti cel mai bun actor de la Hollywood

trist adevar oameni teatru actorie falsitate Hollywood ganduri George Michael Robert Downey Jr Johnny Depp Meryl Streep Emma Stone Martin Lawrence Oscar Globul de Aur minciuna


Joci teatru în fiecare zi, eşti propriul regizor, propriul scenarist... Începi să intri în rol de la prima oră a dimineţii, când te priveşti în oglindă şi-ţi satisfaci setea de role - play, minţindu-te că eşi bine, că eşti optimist şi îţi lipeşti cu super glue un zâmbet cu care vei înfrunta lumea.

La locul de muncă devii Meryl Streep (dacă eşti o ea) sau Johnny Depp (dacă eşti de acelaşi sex cu George Michael, nu orientare sexuală, da? :) ). Colegii de la slujba ta te văd în formă, cu chef de activitate, fără tentative de introspecţie melancolică dăunătoare randamentului.

Acasă, cu familia, eşti mai relaxat/ă, un soi de Robert Downey Jr. în Due Date sau Emma Stone în Easy A. Ei (membrii neamului) sunt cei mai expuşi regalului tău la acting. " - Eşti ok? - Da! Mă simt excelent." Mereu ai câte o replică pozitivă (cu tot cu didascaliile aferente, executate cu fineţe de câştigător de Oscar).

Cu prietenii eşti ori Martin Lawrence (Big Mamma) ori Alyson Hannigan (American Pie). Genul comediei cuprinde fiecare "film" cu amicii, iar tu intri atât de bine în pielea personajului încât ei văd o schimbare extraordinară la tine, în bine!

Iei Globul de Aur pentru rol principal în dramă, comedie, thriller şi alte genuri de care te loveşti în viaţă...

Nu-i mai invidia pe cei de pe sticlă! Tu joci teatru cel mai bine şi e full time job! The reward? Your most desired overall appearence!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu