vineri, 16 decembrie 2011

2012 - an bisect

La anu' ai o zi in plus peste alea 365. Socot ca e un cadou 'de la zei', iar el trebuie valorificat. Cum? Pai ar trebui facut ceva special pe durata bonusului de 24 de ore, ceva ce nu-i pus la socoteala, ca foaia alba dintre coperta si subcoperta unei carti, ceva ce iese din rutina... O mica lista de activitati la care m-am gandit (nu uitati, ziua asta e ca si cand nu ar fi existat, pentru alti...):

- sa privesti un melc si sa calculezi ce distanta parcurge in 1440 de minute
- sa stai in cada juma' de zi, iar in cealalta jumatate sa te stergi cu prosopul
- sa numeri cate Dacii 1310 trec pe la tine pe strada si sa inmultesti numarul cu noua taxa de poluare, sa ai o idee cam cati leuti ia statul din buzunarele romanilor intr-o zi, de pe o strada oarecare pusa in priza
- sa incerci sa numeri pana la infinit (Chuck Norris a facut-o; de 2 ori:)) )
- sa chinui un lift pana ramai blocat in el

Sau, varianta mai ortodoxa, sa numeri toate greselile gramaticale pe care le face Vanghelie, acest...cavaler templier in aventurile lui pe la TV.

Stiu, nu e buna nicio activitate pentru voi, dar am incercat. In loc de suita de lucruri inutile de mai sus sunt sigur ca se gasesc activitati ce pot satisface sinele, apropiatii sau aproapele, semenii nostri, oricare din ei, cei 7 miliarde si ceva. Time's against us, always. Voi ce ati face?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu