luni, 19 decembrie 2011

Tăierea porcului - Ignat Day


Se spune că în noaptea de Ignat, porcii visează că vor fi tăiaţi. Nu visez când îţi spun că din offline-ul tradiţional ziua ce marchează acest eveniment s-a mutat în online-ul modern.

Ascute-ţi toate cuţitele că urmează să tai în reduceri, da' numai mâine şi nu oriunde: marketonline a decis să te lase slobod prin curtea lor şi să alergi dupa ce porci ţi-or place, dar nu te da la ăi mari, că ai până la 50% reducere la produse, iar dacă n-ai pus mâna pe-un guiţător nu dispera, că de Ignat Day poţi să te alegi cu unul moca, botezat Ghiţă, viu sau pus în pungi, doar de achiziţionezi ceva de pe site.

Dacă ţii cu tradiţia, atunci nu-ţi mai programa cumpărăturile când nu mai sunt animale în cocină, ci ia una-bucată tastatură, încă una de mouse, caută-te prin buzunare şi portofel şi dă-i cu gospodăritul cadourilor şi bunătăţilor, cât prinzi reducerile obosite prin ogradă, că-ţi promit că te lasă genunchii înainte să-ţi dai seama că ai o listă de cumpărături în mână, fără vreun cuvânt tăiat de pe ea. Ai timp mâine toată ziua pân' la 23:59 să iei cadourile.

Ignat-uieşte cu spor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu