vineri, 23 decembrie 2011

Revelion fără semnal?



Pe 31 decembrie expiră licenţele GSM ale operatorilor de telefonie mobilă Orange şi Vodafone...în România :) Dacă până acum credeai că ţinutul românesc este the wonderland of choice, iar Făt-Frumos (fetelor, tre' să pupaţi ceva broaşte până să ajungeţi la el, dacă există [nu cred]) trimitea SMS-uri cu texte vulgare prinţeselor în timp ce călărea un armăsar (mârţoagă), iată că a venit timpul ca basmele să fie năruite de "mica" problemă de care ne vorbeşte ANCOM.

La trecerea în noul an există riscul să-l chemăm pe Moş Crăciun pentru a-i transmite prin viu grai urările de bine (sau de rău) ce le vrem expediate via.....sania trasă de reni, către cei apropiaţi (sau îndepărtaţi). Ar fi bun un "Moşule ce tânăr eşti ", dat fiind că s-ar putea ca 18 milioane de români să rămână în beci, deci, mai multe urări de transmis date în sarcina proprietarului staulului.

Ar fi o soluţie să înnodăm firele de aţă pe care le-avem prin casă şi să ne confecţionăm "device-ul" modern antic (ştiţi, o cutie de medicamente cu o folie de plastic în loc de fund la un cap, alta cutie la celalalt capăt, unu' vorbeşte, altu' aude, prin "difuzor"). Sau putem să ne facem auziţi de acum, cât avem semnal (şi credit), ca de Revelion să petrecem liniştiţi şi să râdem cu pofta de eroul din poveşti care-i nevoit să meargă din poartă-n poartă, de Anul Nou, pentru a le colinda pe crăiese cu vorbe d(e duh)ulci. Şi la anu' când venim, to' off...e .ă vă gă..m (scuze, n-am semnal)

P.S. Sunt în reţeaua Cosmote :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu