joi, 15 decembrie 2011

Siri va avea rival

Sursa poza: playtech.ro

Sistemul de operare al celor de la Google mi-a fost pe plac de la inceputurile lui. Optimizat pentru viteza si performanta, a devenit in foarte scurt timp rivalul cel mai de temut pentru celelalte platforme deja consacrate ca iOS si Windows Mobile. La o conversatie intre 2 sustinatori ai unor sisteme diferite, te astepti si la argumentari ca 'e in stare sa-ti faca si de mancare', avantajele provenind de la cat de bun e gustul mancarii (exagerez).

O data cu lansarea iPhone 4S, si-a facut aparitia si Siri, asistentul personal de la Apple care a cam devansat Android-ul la capitolul inteligenta artificiala. Google si-a facut temele si se pare ca la inceputul anului il va introduce intr-o locuinta propice dezvoltarii unui robotel verde harnic pe Majel (detalii aici).

Am citit cateva review-uri la ICS, si am observat ca predomina parerile bune, asa ca ma astept la un asistent capabil de zboruri interstelare prin meniul telefonului care va egala sau, de ce nu, va depasi vocea iPhone-ului ce iti ofera alternative la ascunderea unui cadavru (fanii stiu despre ce vorbesc).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu