sâmbătă, 17 decembrie 2011

Scenarii de weekend #1



Cand ai nevoie de un stomac bun

Ia ca tre' s-o spun si pe asta. O sa o iau pe aratura pana imi termin scenariul/hectar, sa vezi de ce indigestii contemplative (alea din intestine sunt ma nasoale) o sa te lovesti. Esti in club, de ziua fetei aleia frumoase dupa care te guduri de cateva luni si n-ai cum sa o scapi din ochi, mai ales la asa eveniment important pentru ea (fii fara grija, mai se naste o data si la anu' alalalt). Daca ea bea, e ochei pentru tine, n-o sa pari alcoolist daca dai 3-4 saturi in 60 de secunde, dar daca ea bea mult, cam tre' sa tii pasul.

Sarbatorita a mancat acum o ora, ca i-a mai ramas din mezelul care l-a pregatit pentru neamurile ei pretentioase (sau nu), dar tu nu (doar nu te asteptai sa vina in club cu ploconu' ca la nasi); mare greseala. E doispe noaptea si tu, viteaz cum esti (ai izbit de parbriz cateva beri), vrei s-o ridici in slavi, s-o invarti, sa te dai mare si tare (te salveaza pentru moment ceilalti invitati), dar inca nu s-a declansat apocalipsa din flora si fauna stomacala (ursu' pacalit de vulpe e p-acolo, asa ca tine-te bine). Te agiti vreo 10 minute, vezi ca nu-ti iese, mai tragi un paharel/sticla. Ai scurs si ultima picatura (calda acum) si cam simti deasupra buricului ca brutarii incep sa foloseasca malaxorul de paine (apropo de paine, ai manca ceva), dar contesa e in miezul extazului (beata) si-ti face semn din timpul dansului (mai mult ritual de zulusi in jurul focului) sa i te alaturi.

Ursul fara coada (a naibii vulpe) incepe sa urle, sa dea cu mancarea (aia consumata de tine azi-dimineata) de peretii stomacului, dar incapatanat cum esti (acompaniat de alcoolul din tine si self respect-ul de cuceritor inrait) intri in hora miresei. Mai bei ceva ca si fata bea, ursu isi baga picioru-n diplomatie si trece la badaranie, iar tu simti cum faci grimase din ce in ce mai des, dar te minti ca nimeni nu vede (vad toti). E 2 dimineata, lumea se mai potoleste, e obosita (se depune la picioare alcoolul ca porumbul la cal), iar printesa te cheama mai la separeu. Eh, daca tii la sanatatea ta (nu tii, ca altfel mancai inainte) pleci acasa si renegociezi cu ursu', daca tii la fata (slabe sanse), o insotesti in wonderland.

Eu aleg sa merg acasa, nu pentru ca tin la sanatatea mea sau la sarbatorita, ci pentru ca eu am inventat scenariul asta si vreau sa arat rateul generat de un stomac rau (e bun daca mananci, nu amesteci bauturile, nu bei ca porcu'). Am arat hectarul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu