vineri, 23 martie 2012

Facebook Timeline şi păcatele

facebook timeline romania oameni femei barbati online internet 2012 google social media de ras funny ganduri popa actori iubiti iubite relationship status like muzica techno babe socializare messenger


Timeline-ul de la Feisbuc este ca un ghimpe-nfipt în şira spinării (e un ghimpe mai special :)) ) pentru mulţi dintre utilizatori. Este un portal prin care te poţi întoarce în timp, dacă vreţi.

Ai felicitat pe cineva care-a postat o poză c-o babă ce făcea şpagatu’ pe malul lacului, eu văd. Ai dat like la un clip cu două babe dansând pe muzică techno, te-am reperat (oi fi vreun “babofil” :)) ). Dacă am fi fost sfinţi cu trecut digital nepătat, acum am fi fost posesorii unei splendide aureole.

Indignarea userilor este alimentată de păcatele onlainistice, de transcenderea de la jocul cu păpuşile ( sau cu maşinuţele) la fala utilizării relationship status-urilor (“actorii” sunt în prezent ori foşti iubiţi/iubite, ori actuali duşmani/persoane ce-s percepute ca “antipatice”), de uzitarea ruşinoasă a “limbajului de mess” (“ke faci?”, “mergem cu totzi”, “l-ai vz q ăla?” etc) şi de multe alte incidente juvenilo-prostesco-cocalaresco-bădără-feisbuchiene ce vor fi vizibile.

Like-uri rătăcite, comment-uri defectuoase, tag-uri în poze (in)decente = pomelnicul online accesibil şi persoanelor non-ecleziastice :) Din 30 martie, toţi cei care au cont pe reţeaua de socializare care generează coşmaruri bo$$-ilor de la Google, vor intra în posesia unui istoric ce va profila un recensământ al boacănelor din propriul repertoriu (nimeni nu-i curat :) ). Nu fiţi paranoici! Nimeni nu va sta să vă verifice “cazierul” albastru (să n-aveţi încredere în nimeni). Trust me :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu