luni, 26 martie 2012

Gândeste-n avans şi nu rămâi în urmă

de ras funny ganduri femei barbati semnale sah chest umor glume naiv regizor nisip


Cum să interpretezi semnalele trimise de ea? Nu puţine au fost situaţiile când băieţii au primit un croşeu în falcă în urma “citirii” greşite a prospectului…

Luăm un naiv şi un căpitan de cursă lungă. Un zâmbet nevinovat afişat de ea este perceput de primul ca şi permisiunea semaforului de a-l lăsa să traverseze; vulpoiul ştie că stretch-ul buzelor şi aerarea danturii nu-s suficiente pentru a-l determina să arunce undiţa fără momeală în acest lac.

Aluziile, glumiţele mai deocheate şi comportamentul degajat în preajma lui (naivului) îl transformă pe bietul om în material inflamabil, recurgând la gesturi de om îndrăgostit (flori, cadouri, bileţele, surprize); cel uns cu multe alifii îi răspunde acesteia în aceeaşi manieră (aluzii detaliate, glume elaborate, comportament aparent degajat, dar extrem de prudent în esenţă), dar nu sare calul (nici măgarul, nici gardul, nici coarda :) ).

Când este timpul să treci la pasul următor (care-o fi ăla?)? E mereu o dilemă (ori e prea devreme şi naivul strică tot, ori e prea târziu, căpitanul amăgindu-se instinctual). Glumele care nu-s exagerate, dar instigă femeia la scenarită, au “darul” (dacă vreţi) de a forţa mâna exteriorizării (reacţia ei este material bun de studiu-trăznet; râde, doar zâmbeşte, se ruşinează, schimbă subiectul, sau, cazul norocos, “dă apă la moară”, participând activ la completarea aluziei umoristice lansată de bărbat).

La şah tre’ să gândeşti cu 2/3 mişcări în avans (dacă vrei să câştigi), dar la descifrarea semnalelor transmise de femei tre’ să fii măcar c-un pas înainte. Nu tre’ să fii un actor bun (nu neapărat), dar e ideal să fii un regizor extraordinar. Dacă tragi de aţele care trebuie şi ai un “radar” bun (care înregistrează viteze peste limita ilegală :) ), nu vei sfârşi asemeni naivului (“ - Dar mi-a zâmbit! Nu-i de ajuns?” --> dezamăgire), ci o să fii stăpân pe întregul proces de “decodificare”. Aşadar, să nu te-arunci ca murga-n ham, că d-aia sfârşesc unii prin nisipuri mişcătoare :) (ei calcă ferm şi apăsat, căci sugativa silicioasă arată ca şi nisipurile “statice” ;) )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu