luni, 19 martie 2012

Loţiunea şi asfinţitul - la poalele frumuseţii

femei barbati women men topless beach lotion lotiune plaja mara soare vara de ras funny ganduri iubire frumusete indeed vagabond cover girl allan pease body language limbajul trupului Cabral


In proporţie de 90 % (#conformunorstudii realizate de Institutul National De Elucidare Eufemistică Definitivă; sună pompos şi antagonic,dar merge şi aşa: INDEED :); eşantionul a fost de 1 subiect, iar marja de eroare de 0,001 % ), stilul golănesc adoptat de bărbaţi prinde la femei.

Dorinţa mascată de indiferenţă, aprecierea mascată de lipsa complimentelor, politeţea mascată de bădărănia exteriorizată cu fineţe, eterna convalescenţă a afecţiunii, obrăznicia şi celelalte caracteristici ce-l recompensează pe individ c-un zâmbet ştrengăresc, determină victima (femeia) să deblocheze portierele “maşinii” şi bagabontu’ are acces în interior (acces pentru care ceilalţi bărbaţi, restul, se zbat din răsputeri pentr a-l obţine, dar în stilul tradiţional, cu flori, complimente imaginare, “să nu sparg ouăle” şi plafonări dramatice ale personalităţii).

După cum am arătat şi în scenarii, cei cuminţi rămân cu deştu în gură pentru că fetele aleg alternativa cu coadă şi coarne :) Astfel, sunt împunse, provocate, ciupite, spre deosebire de varianta soft (gâdilate, plictisite, copleşite de average, lucruri ce facilitează gestul acestora de a-ţi arăta “portbagajul” :) ).

INDEED a făcut şi un experiment: doi bărbaţi (unul din tabăra celor care plâng la asfinţit, unul din grupul celor care s-ar oferi să-i asigure protecţia pielii unei femei străine ce-o arde topless pe plajă, decât să plece privirea ruşinaţi şi să… înoate :) ) au fost invitaţi să abordeze o femeie “ruptă din reviste”, ce-şi serveşte liniştită cafeaua.

Sensibilul la lumina molatică a soarelui ce se pregăteşte de culcare a băgat-o p-aia cu “Bună. Stăteam la masa alăturată şi nu-mi puteam lua ochii de la tine. Eşti atât de frumoasă încât mi-aş lipi printscreen-ul acestui pub cu tine în el pe lentilele ochelarilor.” The cover girl a fost mai mult speriată decât impresionată de replicile disperatului. Piedestalul pe care a ridicat-o era făcut din plastilină…

Cel cu loţiunea a recurs la “Pariez că ai citit acelaşi rând din cartea aia de minim 5 ori, deoarece gândul îţi era în cu totul altă parte. Allan Pease ar fi mulţumit dacă ai aplica textul lui în realitate. Poţi începe cu mine. Ce îţi inspir acum?” (încordându-şi bicepsul drept şi zâmbind prosteşte) Nu numai că a ghicit manifestarea plictiselii, dar a punctat serios şi i-a trezit interesul femeii prin abordarea îndrăzneaţă şi jucăuşă a “Limbajului trupului” din mâinile acesteia.

Niciun compliment, reţineţi. Nici măcar nu a salutat-o. Funcţionează? YES INDEED :) A se citi şi articolul lui Cabral.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu