joi, 1 martie 2012

Flirt modern

flirt cuceriri yahoo messenger facebook twitter tumblr femei barbati hi5 funny de ras block ignore unfriend 1 martie ziua barbatului bere ass hard


Suntem contemporani cu celebrul Tuităr, Feisbuc sau Yahu Mesingeăr. Antica scrisoare parfumată cu izmă stoarsă şi strecurată pe sub uşă s-a metamorfozat într-un DM, offline sau message. In pomul vrăbiilor poţi urmări mai îndeaproape activitatea lui/ei (băiatul/fata pe care vrei să îl/o cucereşti): i-ai dat follow şi poţi vedea tot ce postează, fără cereri de prietenii, fără drame. Mai îi dai un retweet (quote de fapt, mai adaugi şi un mic comentariu gen "cât de tare eşti", "nice pic"), mai un reply cu link la poze (i)relevante, poate, poate îţi va da follow (e un fel de "Xulescu accepted your friend request", în limbaj feisbuchian). Mai ciripeşti câte ceva după care mai pui un "cc + contul lui/ei", te oftici că nu te bagă în seamă, mai cauţi poze interesante pe Tumblr (dai numa' de fete dezbrăcate) şi muti frontul de luptă pe Hi5-ul cosmetizat, Feisbuc.

Aici e un pic mai anevoios procesul, dar asta până-ţi confirmă cererea de prietenie. Ai avantaj dacă ai "mutual friends" cu el/ea; de nu ţi-a pus Dumnezeu mâna-n cap, o/îl mai împungi (poke), îi laşi un mesaj cu "nu ne cunoaştem încă, dar suntem la un click distanţă din partea ta, pentru a se realiza şi acest lucru" şi aştepţi. Când ai zărit notificarea ce te anuntă că ai verde, binecuvântezi toti megabaiţii din tăt întrenetu' şi purcezi la explorat (vizualizare poze, diverse informaţii, check-in-uri etc).

Să apelezi la varianta "coward" (accesezi o aplicaţie gen "ai ieşi la un suc cu cavalerul/fecioara", sperând la o reacţie), la varianta din topor (îi laşi mesaj, invitând-o la un suc, fără să ştii măcar dacă numele de profil e cel real :)) ) ori alegi ticluirea unei strategii ample (like-uri la poze, iniţial, apoi comentarii săritoare la ochi, apoi abordarea pe chat, cu un elan generat de şutul primit în fund, aplicat prieteneşte de un elefant matur, postarea de... poze cu mărţişoare pe uăl, că tot e 1 Martie/poze cu bere, de ziua bărbatului)?

Pe mess e mai intim: o/îl abordezi cu un "bună" nevinovat, c-o remarcă la avatar, îndulcită cu zaharină, cu un contra-status (la "nu-s" pui "îs"; la "DND" pui "FFTD - feel free to disturb"; la "sad" pui "heapi"; garantez că vei atrage atenţia, după antagonisme ale statusurilor repetate cu sfinţenie :)) ), cu un "ms de add", "BUZZ - ah, scz, nu era pt tn" sau cu mesajul-bombă: "Din toate id-urile de pe saitul http://iduricudetoate.xxx, l-am selectat pe al tău, dar nu din cauza pozei de profil (pe 'reacu'), ci pentru că mi-a plăcut cum sună "slap_my_ASSassin"/"i_play_HARDware...".

Ah, mai e o metodă populară (?): dai mass (îl scrii un'eva şi-i dai paste doar în fereastra lui/ei, dar te adresezi la persoana a II-a, singular; nu adaugi "mass" după mesaj) şi de-ti răspunde, ai scuza/justificarea că era adresat tuturor, iar de nu, rămâi masscă :)) Când ştii că ţi-a ieşit pasenţa? La izbirea ochilor de: "block", "unfriend" sau "ignore".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu