joi, 26 ianuarie 2012

Arată că iubeşti, da' când trebuie

iubire dragoste Valentine's Day de ras funny Romania


Săptămâna viitoare (miercuri) debutează cu countdown-ul de 14 zile până la Valentine's Day ("sărbătoarea" aia importată, în acelaşi buzunar cu Halloween-ul, Black Friday-ul şi... nu mai ştiu). Iar îmi fac silă (bag deştu' în ceru' gurii, ca unu' ce conştientizează că nu-l va lua somnu până când nu scoate la iveală furia alcoolului ce-i distrage atenţia de la odihnă), mă îndulcesc cu ciocolatele în formă de inimă şi văd cum sunt chinuite animelele de pluş în braţele fetelor.

Marketingul e din nou diadema de pe capul câştigătoarei Miss World, nevoia de a arăta dragostea persoanei iubite încolţind unde nu-i pământ fertil, iubirea răsărind unde-i beznă, cuplurile colindând cu versuri memorabile când nu-i Crăciunul. Ador să văd acest şou (în ziare, la Tv, pă feisbuc, iutub, în parcuri, malluri, cafenele, restaurante, peşteri şi locaţii cât mai obişnuite) ce marchează o dată-n an că iubirea există (restul anului nu-i o perioadă propice afişării afecţiunii, că nu-i nimic prevăzut în calendar :D).

Şi norii plâng de bucurie, soarele râde, haznaua nu mai pute aşa urât ca-nainte, palma/jignirile/certurile sunt uitate, privighetorile cânta, stai, parcă... Parcă văd un curcubeu [=))], e semn, natura se îngemănează cu sentimentele. E ziua îndrăgostiţilor, nu-i loc decât de iubire (asemeni "credincioşilor", toată săptămâna păcătuiesc, dar în ziua de odihnă pe care Dumnezeu a dat-o, pauză; de luni se reia... atitudinea de creştin). Cine nu face-un gest, cât de mic, pe paişpe, nu iubeşte cu adevărat, da? :))

PS: Dacă, din cauze nebănuite (condiţii meteorologice nefavorabile, cum sunt azi), nu ajunge cadoul comandat onlain la timp? Să mă pregătesc să intru în tabăra celor care nu simt magia? :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu