vineri, 27 ianuarie 2012

Scenarii de weekend #3

funny de ras alcool bautura bere fete baieti relatii


De ce nu rezistă "relaţiile" ce-au fost inaugurate cu alcool?

Ciumpalac (îl voi folosi ca şi nume, nu ca şi atribut) merge la o chermeză organizată (s-au dat câteva telefoane în decurs de 20 de minute şi aşa a luat naştere party-ul) de un bun prieten (impulsul i-a fost dat de "Vine şi Spritonela, mă!"). Ajunge la mansion (apartament), se descalţă, dar realizează că ceilalţi petrecăreţi au opincile în picioare.
Se încalţă la loc. Nu apucă să-şi lege nojiţele la Naicuri, că o vede pe ea (Spritonela), motivul pentru care îşi sacrifică timpul preţios (accesul la voie bună şi alcool nu-s motive întemeiate, nu). Se miră în sinele său că-i martorul unui clişeu hollywoodian (o vede pe divă în slow motion).

EXPOZIŢIUNEA -> Ritmuri nebune, stropi de apă colorată zburdând grăbiţi spre faţa lui Ciumpalac (pleacă acasă leoarcă), focalizări ale retinei pe ea...

INTRIGA -> Incepe să bea (nu-i distrat, nu-l bagă-n samă fata visurilor), încearcă s-o abordeze, nu-i iese (lui), îi iese (ei - ignorance is bless), mai îşi îneacă esogaful, mai aruncă o privire la pantofii sport [=))], acum îi vede opinci. Gazda, îl vede posomorât pe eroul nostru, îl inghioldeşte (tipic unui om ce-şi amanetează pentru o noapte scaunul de la cap) şi i-o recomandă ca şi dăunător al dezamăgirii actuale pe Asfaltina (vechea amică, niciodată remarcată de Ciumpalac pe când era treaz).

DESFĂŞURAREA ACŢIUNII -> Mai trage o duşcă (îi intră pe "partea ailaltă"), tuşeşte violent şi se apropie de recomandarea host-ului. Bineînţeles că şi ea a dat pe la amanet, se plâng unul altuia de decepţiile din planul sentimental, mai beau, Ciumpalac renuntă la opinci, dansează (kind of :D), şi dintr-o dată, Spritonela dispare din peisaj, Asfaltina fiind cea care e legănată de hamacul legat de cei 2 palmieri din fantezia celui desculţ :))

PUNCTUL CULMINANT -> Grandiosul chef ajunge la epuizare şi-i surprinde pe protagonişti în ipostaze... (aţi ghicit). Ciumpalac îşi recuperează scaunul de la amanet, fata din hamac face la fel, dar şi-au dat întâlnire (când încă Naicurile erau opinci) a 2-a zi, seara. La întrevedere, iubăreţii se comportă neaşteptat de firesc statutului pe care pretind că-l au (joacă teatru), Ciumpalac păstrează vie atracţia de la petrecere (a tăiat şi palmierii, a dat foc şi hamacului), Asfaltina e la fel de prinsă în mrejele farmecului lui (e mai atrasă de opincile cu "văzut", decât de cel care le poartă); la plecare se sărută (nu) şi pleacă fiecare mulţumit (cuprins de remuşcări).

DEZNODĂMÂNTUL -> Peste nici 24 de ore, el îi lasă un offline prin care îi propune să revină la statutul de amici, iar ea îi trimite un sms prin care îi cere acelaşi lucru, consolându-l totuşi că are "adidaşi mişto" :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu