sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Check-in-ul si...buda


Foursquare-ul feisbucului, check-in-ul, a devenit un tool eficient pentru oamenii care vor să arate pe unde merg, cu cine, scopul fiind unul precis (haifaivul anului 2012 e pe cale să renască, dar nu din cenuşă, ci din flacăra lui Zuckeberg, unde cocălăria va fi trend, iar pozele-s deja cărţi de vizită, hrănite cu laicuri oarbe).

Dacă înainte nu credea nimeni că cineva a fost în cutare loc, neavând dovezi, acum, cu feature-ul reţelei de socializare ce va atinge în curând un miliard de utilizatori, a picat la ţanc pentru a confirma sinceritatea peregrinărilor (nu neapărat :D). Nu folosirea funcţiei e buba, ci excesul uzitării ei.

Pe sistemul "am ţâşpe mii de minute şi mesaje", cu ajutorul cărora se poate "relata" tot ce se face (că la sfârşitul lunii se duc toate, rămâi cu banii luaţi şi extraopţiunea parţial, dar parţial rău, consumată), check-in-ul mai e şi moca, fără îngrădiri la update-uri/ora să zicem, aşa că hărţile ar face bine să arate şi budele, fiindcă atunci când un nene îşi etalează locaţia, să se ştie că stă pe capacul vasului de toaletă al wc-ului din Caesar's Place (nu toţi ajung să folosească hârtia igienică de pe-acolo, aşa că e musai de postat pe uăl).

Dacă mergi să cumperi o pâine de la brutărie, nu-i nevoie ca prietenii (miile - maxim 5 îti sunt prieteni adevăraţi) să vadă asta, dacă îţi iei un cingo din mall, same shit; sunt de ajuns pozele lângă maşină (nu-i a ta) şi cu telefonul la ureche (stins).

Mergi în Biroul Oval şi dă check-in pe wireless-ul Casei Albe (ei, atunci mi-ai captat atenţia :))).

2 comentarii:

_.)___) spunea...

Sony BDP-S185 Blu-Ray Disc Player Could you message me with some tips about how you made this blog site look this awesome, I would appreciate it!

Unknown spunea...

This blog is made in Blogger. I've used a free theme and customized it a bit :)

Trimiteți un comentariu