luni, 23 ianuarie 2012

O altă perspectivă

timp funny de ras glume


Dacă ora ar avea 10 minute (şi ziua 4 ore)? Se spune că o zi echilibrată (cea de 24 de ore) înglobează 8 ore de muncă, 8 de relaxare şi 8 de odihnă (convertirea în timp nou: 1 oră şi 20 de minute de căciulă). Aghiuţă (personajul ce vieţuieşte pe timpuri comprimate) s-ar spăla pe dinţi în timp ce-ar conduce spre serviciu, ţinuta adecvată locului de muncă aşteptându-l la job (pijamalele şi le-ar recupera peste 80 de minute, când şi-a terminat activitatea în intervalul legal).

La minutul 75 (al muncii) angajatul încarcă sacoşa cu ingredientele pentru cină (comandate prin telefon, în timp ce stătea pe budă). În drum spre casă, la minutul 5 (juma' de oră comprimată) o ia şi pe soţie de la serviciu, pentru a nu irosi timpul (în autovehiculul minune, Aghiuţă şi nevasta conlucrează pentru a prepara mâncarea). Dupa 2 ore (20 de minute noi), ajung în casa ce le va fi gazdă pentru încă 140 de minute.

Telecomanda are baterii noi (din nou, pentru că e pipăită-n grabă, de zeci de ori, pentru a rezuma entertainmentul, update-ul de informaţii şi relaxarea - 30 de minute), episodul din serialul preferat al cuplului e înregistrat deja (într-o oră nouă s-a dat seek ce-a acoperit cele 45 de minute vechi ale momentului cinefililor). Mai sunt 100 de minute (încă 2 ore noi până la somn), iar personajul şi cu a sa parteneră îşi vizitează prietenii (de vizavi, distanţa estimată: 2 metri; şi-ar fi făcut amici mai îndepărtaţi, dar nu-i timp de socializare, că ar fi buimaci a 2-a zi la muncă).

În 20 de minute Aghiuţă e beat turtă şi vomită (s-a grăbit să bea 4 beri în "2 ore"), dar speră că-şi va reveni în timp suficient (75 de minute, că 5 le-a petrecut icnind :)) pentru a nu-l bănui colegii. Peste 1 oră si 15 minute (vechi), iar ajunge la job nespălat, în chiloţi şi duhnind a băutură (nevasta n-a mai ajuns, şi-a uitat pijamalele la job alături de întreaga garderobă purtată acolo).

Happy times, nu? :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu