luni, 16 ianuarie 2012

Suntem mici

Golden Globe Awards

Au avut loc decernările Globurilor de Aur. În fiecare an aştept să văd astfel de gale "din afară" (nu numai globuri, ci şi statuete, M-uri cu arc, etc) şi de fiecare dată mă minunez de felul în care arată show-ul overall (lumini, sunet, locaţie, scenă, organizare).

Probabil că "îmi iau un pic faţa" vedetele ce beau din şampania scumpă, titlurile creaţiilor cinematografice celebre şi izul de Hollywood, dar rămân cu picioarele pe pământ (mă leg de scaun, măcar să levitez, dar la altitudine mică :)) şi fac mereu o paralelă cu ce-i prin România în materie de evenimente de anvergură comparabilă (raportată strict la perimetrul a cărui capitală e Bucureşti :).

Ce rezultă? Suntem mici, iar dacă vom ajunge vreodată să salivăm în creştetul omului scund şi slab (ce azi e imaginea naţiunii noastre), statura ce ne-ar da un aer de superioritate atunci faţă de acum va fi la fel de insignifiantă faţă de SUA de atunci (vom face parte din aceeaşi ligă, ca-n era preşedinţiei lui Băsescu ... de azi; de mâine nu stiu).

Ce m-ar face fericit? Să văd şi eu că ne face cu mâna un regizor, scenarist, actor, din tabăra nominalizaţilor la una din categoriile acestor decernări pompoase (poate la anu'). Mai multe detalii despre a 69-a ediţie a Golden Globe Awards găsiţi la PRintrerânduri.

1 comentarii:

George Doga spunea...

Incercam si noi sa copiem, dar ne da mereu cu "file corrupted" :D

Trimiteți un comentariu