marți, 3 ianuarie 2012

Retrospectiva începutului de an


Sursa foto: favim.com

Dupa sarmale, salata de boeuf şi mulţi porci asomaţi (da' de unde?), bere, vin, şampanie, whiskey (rachiu, ţuică şi alte băuturi spirtoase-pufoaice), îmbalonări excesive, succesive şi "azi nu mai beau", iată că a venit "paşnicul" 2012.
Paranoicii au fost alimentaţi cu mai mult "End Of The World Awarness" dupa ce au fost semnalate 20 de cutremure în Câmpia Română (abia aştept alţi profeţi mincinoşi care se vor perinda pe la OTV să îşi facă numărul pe marginea la cutremure, nori în formă de cruce, găini zăpăcite şi ventriloci biblici).

Din ciclul revelaţiilor mioritice prin care românul îşi cere mântuirea, Irinel Columbeanu a visat că Dumnezeu l-a tras de ureche pentru că nu candidează la Primăria Bucureştiului... Cum e un om cu frica de Atotputernic, dupa vis şi-a exprimat intentia de a intra în cursa pentru şefia capitalei (nu oricum, ci prin intermediul unui clip pe iutub; ideea cu uploadarea clipului i-o aparţine sau e tot de la Cel De Sus?).

Din ciclul "O intrat Satana în el, maică!", un bărbat din judeţul Timiş şi-a ucis copilul şi socrii, apoi şi-a pus şi el laţul, evenimentul amplificând ecoul unui 2011 cu randament ridicat în furnizarea de întâmplări "fericite" (la aşa început de an, tind să cred că ne apropiem mai eficient de 21.12.2012 :D).

Trecem graniţa şi ne oprim în ţara care e gata să işte un război împotriva SUA: un individ şi-a decapitat fiica de 5 ani (pe sistemul "nu mă las mai prejos", în India a fost sacrificată o fetiţă de 7 ani, pe motiv că moartea ei va aduce o recoltă bogată). Inchei rezumatul la sumar cu o ironie a sorţii: poliţistul care l-a impuşcat pe iubitul iubitei sale (Fain, nu?), a murit după ce a încercat să se sinucidă (i-a ieşit pasenţa parţial; tânărul din bătaia pistolului trăieşte). Deocamdată aleg să mă întorc la cumpăna dintre ani....din Londra (aşa da Apocalipsă :)).

Semne bune anu' are.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu