marți, 24 ianuarie 2012

Boxul, mâţa şi politicienii

Cuza Vlad Tepes Dan Diaconescu Otv Talking Tom politicieni Romania

În 1859, pe 24 ianuarie, a avut loc Unirea Principatelor Române (început de postare fără nicio legătură cu ce urmează să citeşti?!). Clasa politică românească este înfloritoare, cinstită, responsabilă, solidară, perseverentă, conştiincioasă (antonimele virtuţilor ce sunt enumerate de spicărul unei festivităţi atunci când urmează să înmâneze o medalie/diplomă/căcărează sclipitoare unei persoane ce o merită[poate nu], descriu politicienii României de ieri, de azi şi cu certitudine şi de mâine).

În timp ce oameni cu statute diferite îşi înrosesc omuleţul de la capătul cerului gurii, chiuind cu aplomb că nu-i normal ce se întâmplă în ţara unde Cuza a săpat şanţurile fundaţiei unei naţiuni ce se vrea în rândul lumii, unul din cei ce ne reprezintă (nu generalizez :D) îşi testează aptitudinile de pugilist cu pisicile (Talking Tom e lovit la pateu, boaşe, maxilar, până leşină).

Pe principiul "ţara arde şi baba se piaptănă", sedinţa extraordinară se transformă în ring de box, unde cei îmbrăcaţi în costum piaptănă mâţa până începe să "toarcă" (ăsta-i motivul pentru care eu nu ies în stradă, un cal breaz ce va vrea să-i ia locul căpitanului de vas, fiind de negăsit printre politicienii ce se bat în piept acum).

Am uitat, ne salvează Vlad Ţepeş (Dan Diaconescu de la MultimeaVidăTV), că-i om bun, cu bani, şi n-o să fure, că are ce mânca şi unde dormi (în iaht).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu